Çanta prej druri – mahnitëse (Video)

Çdo copë e drurit ka histori dhe atë mund ta risjellësh në jetë duke e përpunuar dhe duke i dhënë një formë tjetër. Por, kreativiteti i artistëve të l

Çdo copë e drurit ka histori dhe atë mund ta risjellësh në jetë duke e përpunuar dhe duke i dhënë një formë tjetër. Por, kreativiteti i artistëve të lindur të lë pa fjalë.

Më poshtë keni videon e një çante vërtetë shumë interesante, pasi jo të gjithë e imagjinojnë një çantë të tillë. Çanta është e punuar me dru me një ngjyrë të ëmbël dhe me një copë ngjyrë pink brenda saj.

COMMENTS