Burri pervers e fotografon vajzën mes këmbëve (Video)

Fotografoi mes këmbëve një vajzë të veshur me fustan. Por harroi se mund ta pësojë edhe më keq - ta xhirojë dikush veprimin e tij! Kjo skenë perver

Fotografoi mes këmbëve një vajzë të veshur me fustan. Por harroi se mund ta pësojë edhe më keq – ta xhirojë dikush veprimin e tij!

Kjo skenë perverse ka ndodhur në një market në Rusi, ku plaku duket se kishte shkuar për të ‘gjuajtur’ femra e jo për të blerë.

Ndërsa pranë tij vajza ishte duke bërë blerje, ai ka nxjerrë telefonin dhe e ka fotografuar por ajo nuk e ka kuptuar këtë. Mbase edhe vajza duhet ta ketë parë këtë xhirim tani.

COMMENTS