Brenda mbledhjes në zyrën e kryeministrit Mustafa ku i’u ndalua hyrja trenit nga Serbia (Foto)

Gjatë gjithë ditës, kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa së bashku me ministrat e kabinetit të tij kanë mbajtur takim dhe janë informuar në vazhdimësi për trenin ilegal me mbi shkrimin ‘Kosova është Serbi’ ishtë nisur nga Serbia për në Kosovë. Fotografitë brenda mbledhjes në zyrën e kryeministrit Isa Mustafa.

Gjatë gjithë ditës, kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa së bashku me ministrat e kabinetit të tij kanë mbajtur takim dhe janë informuar në vazhdimësi për trenin ilegal me mbi shkrimin ‘Kosova është Serbi’ ishtë nisur nga Serbia për në Kosovë.

Fotografitë brenda mbledhjes në zyrën e kryeministrit Isa Mustafa.

COMMENTS