Big Brother Albania: Më tha hajde në tualet dhe më kapi nga pas!

Ndërsa lesbikja në 'Big Brother Albania', Kei ka filluar të flasë rreth historive të saj, Fiorentina, ka treguar edhe histori personale ku është ngacm

Ndërsa lesbikja në ‘Big Brother Albania’, Kei ka filluar të flasë rreth historive të saj, Fiorentina, ka treguar edhe histori personale ku është ngacmuar nga femra të tjera.

Një nga rastet që ajo tregon është kur ka qenë e ftuar nga miq të saj në një aktivitet të organizuar nga LGBT. Por, ky nuk ka qenë rasti që e kanë vënë në siklet atë, e cila theksojmë se nuk ka prirje seksuale ndaj se njëjtës gjini.

Ajo ka treguar se kur ka qenë në një lokal me një mikun e saj, në tavolinën përballë u ulën dy vajza dhe një djalë, dhe një prej vajzave i bënte disa gjeste provokuese. ‘Madje, tregon ajo, kur shkoi në banjo më tha do të vish edhe ti dhe kur u kthye më kapi nga pas’.

Një situatë kjo që edhe sipas Keit nuk është normale dhe ajo nuk do ta kishte bërë kurrë këtë.

COMMENTS