Bie nga ndërtesa një punëtor, lëndohet rëndë

Një shtetas i Shqipërisë duke punuar në një ndërmarrje ndërtimore në rrethana të panjohura ka rënë nga katet e larta të një ndërtesë në Prishtinë.

Një shtetas i Shqipërisë duke punuar në një ndërmarrje ndërtimore në rrethana të panjohura ka rënë nga katet e larta të një ndërtesë në Prishtinë.

‘Viktima mashkull shtetas i Shqipërisë ka pësuar lëndime të rënda trupore, pasi që dyshohet se i njëjti derisa ishte duke punuar në një ndërmarrje ndërtimore në rrethana të panjohura ka rënë nga katet e larta të një objekti’, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.

Lidhur me rastin është njoftuar edhe prokurori, ndërsa njësitet policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin.

COMMENTS