‘Beautiful’ nga Ledri dhe Flori, projekt sensitiv (Video)

Kur dy artistë bëhen bashkë mund të presim gjithçka, sidomos kur dijmë se janë të dy mjaftë të ndjeshëm. Këtë herë Ledri dhe FLori sollën bashkëpun

Kur dy artistë bëhen bashkë mund të presim gjithçka, sidomos kur dijmë se janë të dy mjaftë të ndjeshëm.

Këtë herë Ledri dhe FLori sollën bashkëpunimin e parë bashkë me titull ‘Beautiful’, që edhe në fakt është i tillë si projekt.

E dijmë se dyshja ka paralajmëruar dy projekte, pra mbetet të presim edhe atë të rradhës.

COMMENTS