BE lë kosovarët jashtë konkursit për stafin e Gjykatës Speciale

Shërbimi i Jashtëm Evropian i Veprimit e ka publikuar konkursin për staf të Dhomave Specialiste të Kosovës dhe Zyrën e Prokurorit. Plotë 52 pozita

Shërbimi i Jashtëm Evropian i Veprimit e ka publikuar konkursin për staf të Dhomave Specialiste të Kosovës dhe Zyrën e Prokurorit.

Plotë 52 pozita të lira të punës, më përshkrimet përkatëse, janë publikuar në konkursin e Gjykatës Speciale në Hagë, e cila do të gjykojë rastet nga Kosova.

Njëra nga kushtet themelore për kandidatet është edhe shtetësia. Kandidatët duhet të vijnë nga një shtet anëtar i BE-së, apo nga një shteti i tretë kontribuues.

Sipas ShJEV, shtetet e treta kontribuuese janë: Kanadaja, Norvegjia, Zvicra, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara.

Konkursi është i hapur deri më 9 shtator në orën 17:00 sipas kohës së Brukselit.

COMMENTS