‘Bashkohen’ Yll Limani e Luana Vjollca (Foto)

Bukuroshja e ekranit Luana Vjollca, e cila për momentin ndodhet në Prishtinë ka postuar në Instagram një fotografi ku shihet me këngëtarin Yll Limani.

Bukuroshja e ekranit Luana Vjollca, e cila për momentin ndodhet në Prishtinë ka postuar në Instagram një fotografi ku shihet me këngëtarin Yll Limani.

Ajo në fotografinë e postuar ka vendosur mbishkrimin ‘Soon’, ku siç mund të kuptojmë këngëtarja është në studio muzikore duke regjistruar ndonjë projekt të ri muzikor, pse jo dhe në bashkëpunim me Yllin.

Nga ana tjetër Yll Limani këto ditë është përfolur nëpër media për shkak të largimit të fotografive me Tunën nga Instagrami i tij. Ylli dhe Tuna kishin paralajmëruar që kënga e tyre do të lansohej në fillim të muajit nëntor, por të shohim nëse do të ndodhë një gjë e tillë.

'Bashkohen' Yll Limani e Luana Vjollca

COMMENTS