Arrijnë marrëveshje Angelina Jolie dhe Brad Pitt

Më në fund Angelina Jolie dhe Brad Pitt përfundojnë luftën. Duket se ish partnerët kanë gjetur mirëkuptimin e njëri tjetrit. Angelina do të vazhdoj

Më në fund Angelina Jolie dhe Brad Pitt përfundojnë luftën.

Duket se ish partnerët kanë gjetur mirëkuptimin e njëri tjetrit. Angelina do të vazhdojë të kërkojë kujdestarinë, ndërkohë që Brad do të zhvillojë takimet me fëmijët, nën kujdesin social.

Sipas disa burimeve pranë tyre, kanë firmosur një marrëveshje, në të cilën Brad do të vazhdojë takimet e kontrolluara me fëmijët.

Pas episodit të konfliktit midis Brad dhe një prej fëmijëve në avion, Angelina është e shqetësuar për shëndetin psikologjik të fëmijëve të tyre. Kjo i ka çuar edhe në këtë marrëveshje.

COMMENTS