Ana Kabashi: Sot pëlqehet b*tha, jo zëri! (Video)

Këngëtarja nga Peja Ana Kabashi ka qenë e ftuar në një shou televiziv në Shqipëri, për të folur për ndikimin e madh të të pasmeve në karierën e këngët

Këngëtarja nga Peja Ana Kabashi ka qenë e ftuar në një shou televiziv në Shqipëri, për të folur për ndikimin e madh të të pasmeve në karierën e këngëtareve tona.

Kabashi ka thënë që kur postonte foto normale dhe nuk tregonte të pasmet seksi ajo nuk merrte shumë pëlqime, madje edhe në koncerte nuk është që ishte ftuar shumë.

‘Unë kur postoja foto normale edhe pëlqime kishte më pak në foto, ndërkohë që tani postoj foto ku tregoj të pasmet e mija dhe trupin ka shumë më shumë interesim, si nga fansat, po ashtu janë rritur ofertat për të perfomuar në vende ku bëhet muzika e mirë’ tha Kabashi në Top Shoë.

Projekti i fundit i Anës, i lansuar javë më parë, flet për një histori tradhëtie të një femre, e cila është penduar, kurse këngëtarja luan rolin e saj me skenat nga klipi që kthen momentet në retrospektivë.

COMMENTS