‘Aman’ titullohet projekti më i ri i Alban Mehmetit (Video)

Alban Mehmeti ka lansuar mbrëmë projektin e ri të quajtur 'Aman'. Klipi i xhiruar në Shqipëri me tekst të Vig Poppas dhe me një melodi verore është

Alban Mehmeti ka lansuar mbrëmë projektin e ri të quajtur ‘Aman’.

Klipi i xhiruar në Shqipëri me tekst të Vig Poppas dhe me një melodi verore është ndryshe nga projektet e tjera të Albanit.

Këngëtari tha se projekti ishte paraparë të lansohej më herët por shprehet se ‘punëve të muzikës është vështirë t’i caktohet një datë’.

COMMENTS