A ju kujtohet Mentor Haziri? (Video)

Këngëtari i njohur nga Ferizaj Mentor Haziri ka publikuar këngën më të re 'Kujtoje'. Për këngën Haziri ka bashkëpunuar me Jeton Dolakun, ndërsa tek

Këngëtari i njohur nga Ferizaj Mentor Haziri ka publikuar këngën më të re ‘Kujtoje’.

Për këngën Haziri ka bashkëpunuar me Jeton Dolakun, ndërsa tekstin e ka shkruar vetë Haziri.

Haziri, u bë i njohur si lider i grupit ‘Kthjellu’.

Bashkëpunimi me Florin – ‘S’të fal’, ‘Mundohem ta harroj’ dhe ‘Diçka’ janë disa nga këngët më të njohura të Hazirit.

COMMENTS