‘A ja vlejti’ projekti më i ri Greta – Nurteel (Video)

Këngëtarja nga Shqipëria Greta Koçi ka lansuar klipin e saj të radhës në bashkëpunim me Nurteel. Kënga ka titullin ‘A ja vlejti’ dhe është mjaft ritimke. Ashtu edhe siç pati premtuar Greta do t’i dedikojë më shumë kohë muzikës duke hequr dorë nga politika. Në klip Greta shfaqet në formë mjaft të mirë fizike.

Këngëtarja nga Shqipëria Greta Koçi ka lansuar klipin e saj të radhës në bashkëpunim me Nurteel.

Kënga ka titullin ‘A ja vlejti’ dhe është mjaft ritimke.

Ashtu edhe siç pati premtuar Greta do t’i dedikojë më shumë kohë muzikës duke hequr dorë nga politika.

Në klip Greta shfaqet në formë mjaft të mirë fizike.

COMMENTS