500 studentë të UP-së, praktikantë në Ministrinë e Kulturës

Rektori i Universitetit të Prishtinës 'Hasan Prishtina', Marian Dema ka pritur në takim ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Kujtim Shala, me të

Rektori i Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, Marian Dema ka pritur në takim ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Kujtim Shala, me të cilin kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi, për t’ua mundësuar 500 studentëve të UP-së që të kryejnë punën praktike në këtë Ministri.

Ministri i Kulturës, Kujtim Shala tha se studentët do të kompensohen për punën e tyre. Kjo marrëveshje, nga e cila do të përfitojnë 500 studentë, do të hyjë në fuqi më 1 janar 2017.

COMMENTS