‘Takimi’ me hijen (Video)

Një video argëtuese në të cilën shfaqet një vogëlush është kthyer në virale për shkak të reagimeve të tij. Djaloshi, i cili mendohet se vetëm 2 vje

Një video argëtuese në të cilën shfaqet një vogëlush është kthyer në virale për shkak të reagimeve të tij.

Djaloshi, i cili mendohet se vetëm 2 vjeç, është fiksuar me hijen e tij dhe përpiqet të kuptojë se ajo e imiton atë.

Ai përpiqet të bëjë veprime të shpejta në mënyrë që t’ia kalojë hijes së tij.

COMMENTS