Rikthehet ‘Matrix’ (Video)

Hollywood-i ka kthyer vëmendjen tek filmi fantastiko-shkencor 'The Matrix'. Warner Bros tha se është në fazat e para të përgatitjes, pa përfshirjen e

Hollywood-i ka kthyer vëmendjen tek filmi fantastiko-shkencor ‘The Matrix’. Warner Bros tha se është në fazat e para të përgatitjes, pa përfshirjen e duos drejtuese që krijoi filmin në 1999.

Sipas Hollywood Reporter, Zak Penn është në bisedime të shkruajë skenarin me producentët me shpresën që Michael B. Jordan të ketë rolin drejtues.

Që nga publikimi i tij më 1999 filmi mori famë botërore, duke fituar edhe Oscar. Më pas erdhën dy seritë e tij, The Matrix Reloaded dhe The Matrix Revolutions në 2003-shin.

Warner Bros është duke menduar se si të zgjerojë universin e ‘The Matrix’ në të njëjtën mënyrë që Disney dhe Lucasfilm po bën për ‘Star Wars’.

COMMENTS