Ndahet nga jeta poeti popullor Vesel Bajraktaraj

Është ndarë nga jeta veprimtari i LPK-së dhe poeti popullor Vesel Bajraktaraj. Këtij të fundit, vetëm disa ditë më parë iu promovua libri 'Rruga e

Është ndarë nga jeta veprimtari i LPK-së dhe poeti popullor Vesel Bajraktaraj.

Këtij të fundit, vetëm disa ditë më parë iu promovua libri ‘Rruga e përflakur’, përmes të cilit janë sjellë poezi kushtuar bashkëveprimtarëve, dëshmorëve e veteranëve të Lëvizjes Popullore të Kosovës dhe Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e qytetit të Mitrovicës, nga ora 15:20.

COMMENTS