Leonora Jakupi ‘kall’ publikun e Prishtinës (Video)

Ajo është një ndër këngëtaret më të njohura, të bukura dhe të preferuara në trojet shqiptare. Karriera e Leonora Jakupit ka filluar qysh në moshën

Ajo është një ndër këngëtaret më të njohura, të bukura dhe të preferuara në trojet shqiptare.

Karriera e Leonora Jakupit ka filluar qysh në moshën 15 vjeçare.

‘A vritet pafajësia’ është njëra ndër kënget më të njohura të Leonorës. Ajo doli gjatë luftës së Kosovës dhe ka për temë luftën dhe gjenocidin serb ndaj shqiptarëve.

Ka qenë pikërisht kjo këngë ajo që kishte ndezur publikun në vitin 2000 menjëherë pas luftës, në një performancë të Leonorës.

Një koncert gjigant i organizuar nga ZICO Company, mbushi stadiumin e Prishtinës me mbi 10 mijë adhurues të muzikës shqiptare.

Sot kur gjithçka ka ndryshuar, shtrohet pyetja nëse mund të ekzistojë një koncert i këtyre përmasave?!

Ndiqeni të plotë performancën e Leonorës, në xhirime ekskluzive të mundësuara nga Besfort Hasanaj – Chibis.

COMMENTS