Ja si duket sot personazhi i ‘Murdita Zotnie’ (Foto/Video)

Sigurisht ju kujtohet 'murdita zotnie', përshëndetja më simpatike e zotëri Shabanit nga Gjilani, e cila ishte bërë hit në internet në kohën e realizim

Sigurisht ju kujtohet ‘murdita zotnie’, përshëndetja më simpatike e zotëri Shabanit nga Gjilani, e cila ishte bërë hit në internet në kohën e realizimit të emisionit ‘Pa censurë’ në ZICO TV.

Por, si duket ai pas 5 vitesh?

Autorja e emisionit ‘Pa censurë’ Edona Memini, ka takuar sot rastësishit zotëriun në fjalë dhe ka shkrepur këtë fotografi.

Për më tepër, ua sjellim koleksionin e videove të vox-pop-ave për tema të ndryshme të këtij emisioni, të cilat kanë lënë gjurmë për shumë kohë.

COMMENTS