Dosti vjen me ‘skandal’ (Video)

Dosti vjen me ‘skandal’ (Video)

Rep artisti i ri i talentuar Dosti, pas projektit të fundit ‘Baby çka u bo’ nuk ka ndërmend të ndalet duke punuar rreth projekteve të reja,shkruan zico.tv Ai në intervistën e fundit në spektaklin ZhurmaVMA13, foli për projektin e ri dhe bashkëpunimet me këngëtarët tjer. Se kushë janë ata ndiçeni intervistën e mëposhtme:

Rep artisti i ri i talentuar Dosti, pas projektit të fundit ‘Baby çka u bo’ nuk ka ndërmend të ndalet duke punuar rreth projekteve të reja,shkruan zico.tv

Ai në intervistën e fundit në spektaklin ZhurmaVMA13, foli për projektin e ri dhe bashkëpunimet me këngëtarët tjer.

Se kushë janë ata ndiçeni intervistën e mëposhtme:

COMMENTS