Bibiana Steinhaus, arbitri i parë femër në Bundesligë (Video)

Bibiana Steinhaus do të jetë femra e parë gjyqtare në Bundesligë. 38 vjeçarja oficere policie, është emëruar si një nga katër gjyqtarët për sezonin e ri të futbollit gjerman. Steinhaus, partnere e arbitrit të ish Premier Ligës angleze dhe Kupës së Botës, Howard Webb, ajo ka drejtuar për 6 vjet lojë të nivelit të dytë.

Bibiana Steinhaus do të jetë femra e parë gjyqtare në Bundesligë. 38 vjeçarja oficere policie, është emëruar si një nga katër gjyqtarët për sezonin e ri të futbollit gjerman.

Steinhaus, partnere e arbitrit të ish Premier Ligës angleze dhe Kupës së Botës, Howard Webb, ajo ka drejtuar për 6 vjet lojë të nivelit të dytë.

COMMENTS