3 edicione lajmesh në ZICO TV, në bashkëpunim me PA RROTLLA (Video)

Në aspektin e të arriturave të mëtejme programore dhe zhvillimore të televizionit, ZICO TV në bashkëpunim me parrotlla.net ka filluar nga sot edicione

Në aspektin e të arriturave të mëtejme programore dhe zhvillimore të televizionit, ZICO TV në bashkëpunim me parrotlla.net ka filluar nga sot edicionet informative të lajmeve.

Ato transmetohen 3 herë në ditë, duke nisur nga edicioni i parë në ora 12:00, 16:00 dhe në ora 18:00.

ZICO TV përcjell dhe transmeton informacionet në mënyrën më të pavarur dhe më objektive, duke vendosur gjithnjë në qendër të tyre interesin e gjerë publik.

Ky mision rinisë duke ruajtur prestigjin, besueshmërinë dhe shikueshmërinë e ZICO TV.

Kohëve të fundit, ZICO TV, ka bërë ndryshime edhe në skemën programore, duke u sjellur shikuesve informacione të ndryshme nga të gjitha sferat, të cilat prodhohen nga portali zico.tv

COMMENTS