10 të famshëm që vdiqën nga plumbi (VIDEO)

Kontrolli mbi armët e zjarrit është shndërruar në problem të përhershëm të njerëzve. A e dini sa shumë njerëz të famshëm kanë vdekur nga armët e zja

Kontrolli mbi armët e zjarrit është shndërruar në problem të përhershëm të njerëzve. A e dini sa shumë njerëz të famshëm kanë vdekur nga armët e zjarrit? Disa u qëlluan nga familjarët, disa të tjerë nga njerëz të panjohur, e disa prej tyre madje bënë dhe vetëvrasje…

Në vijim ju sjellim listën e disa prej njerëzve më të famshëm që vdiqën tragjikisht nga armët e zjarrit.

COMMENTS