‘Zogu i Verdhë’ (Video)

Në Geneva Motor Show po paraqiten shumë vetura të reja dhe luksoze, por në mesin e tyre po bie në sy edhe një model shumë modest. Kompania gjermane

Në Geneva Motor Show po paraqiten shumë vetura të reja dhe luksoze, por në mesin e tyre po bie në sy edhe një model shumë modest.

Kompania gjermane RUF, që ka në pronësi edhe gjigantin Porsche, e ka rikthyer pas 30 vitesh të ashtuquajturin Zogu i Verdhë.

Modeli CTR që në vitet e 80’-ta ka qenë shumë i pëlqyer, me kalimin e kohës dhe daljes së makinave të reja është hequr nga prodhimi.

Mirëpo, është vendosur që të krijohet sërish në 30 njësi, me pamje të thjeshtë dhe pa shumë investime në dukje.

Megjithëse ka forma pak më ndryshe, materiali është i përbërë nga fibrat e aluminit, kurse ngjyra është e njëjta.

Hibridi me 3.5 litra dhe 700 kuajfuqi, është shumë i fuqishëm dhe pritet të arrijë shpejtësi të lartë.

COMMENTS