Zbulohen Piranha në liqenin e Dojranit në Maqedoni (Video)

Pas lajmit se në liqenin e Dojranit në Maqedoni një peshk i çuditshëm ka kafshuar një peshkatar, zyrtarë të Dojranit e kanë konfirmuar se në këtë liqe

Pas lajmit se në liqenin e Dojranit në Maqedoni një peshk i çuditshëm ka kafshuar një peshkatar, zyrtarë të Dojranit e kanë konfirmuar se në këtë liqen ekzistojnë peshqit e rrezikshëm me emrin Piranha.

Enti Hidrobiologjik i liqenit të Ohrit ka konfirmuar se bëhet fjalë për peshq Piranha që rriten në akuarium privat të cilët i kanë lëshuar në liqenin e Dojranit.

Nga ky informacion, zyrtarët e policisë dhe nga ky ent kanë paralajmëruar hapjen e hetimeve për të kuptuar se kush ka lëshuar peshq të rrezikshëm në liqen.

COMMENTS