Veshjet sportive për çdo rast (Foto)

Sipas magazinës ‘Vogue’ dhe shum dizenjatorëve, ky është viti i veshjeve sportive. Madje ata kanë shkuar aq larg duke i kombinuar ato me trendet elegante dhe duke i paraqitë në pasarela si adekuate edhe për një mbrëmje në klub osë për punë në zyrë!

Sipas magazinës ‘Vogue’ dhe shum dizenjatorëve, ky është viti i veshjeve sportive.
Madje ata kanë shkuar aq larg duke i kombinuar ato me trendet elegante dhe duke i paraqitë në pasarela si adekuate edhe për një mbrëmje në klub osë për punë në zyrë!

_LUC3736_1_592x888

07-street-style-paris-soren-jepsen-4mar16-vogue-b_1080x720

gucci-pre-fall-2016-lookbook-36_592x888

KIM_0808_592x888_1

kirsty-wark-1-vogue-13apr16-bbc-b2_592x888

rory-payne-vogue-apr-2015-p84_b_592x888

RTW_AutumnWinter16_Immediate_Lookbook_FA_HR-007_592x888

yes10-vogue-street-chic-soren-jepsen-paris-8mar16-b_1080x720

yes28-vogue-street-chic-soren-jepsen-paris-8mar16-b_1080x720

COMMENTS