Unaza që ndal gërrhitjen (Video)

Prek 1 nga 15 persona të rritur. Por gërhitja jo vetëm që ju lë pa gjumë, por ju shkakton edhe disa probleme të tjera me bollëk, shkruan Daily Mail

Prek 1 nga 15 persona të rritur.

Por gërhitja jo vetëm që ju lë pa gjumë, por ju shkakton edhe disa probleme të tjera me bollëk, shkruan Daily Mail.

E në Britani të Madhe është shpikur një anti-gërhitës dhe tani mund t’i thoni lamtumirë një problemi të tillë, përcjellë zico.tv

E ajo natë do të ishte e madhe për ju dhe partnerin tuaj, nëse kjo unazë e re prej metalit, e cila ndalon ndodhjen e një procesi të tillë.

COMMENTS