Tiparet e veçanta të ‘FIFA 2017’ (Video)

Të rinjtë janë shumë të pasionuar pas video-lojërave të ndryshme, e ndër to është edhe loja e futbollit 'FIFA'. Për të gjithë adhuruesit e FIFA-s, ka

Të rinjtë janë shumë të pasionuar pas video-lojërave të ndryshme, e ndër to është edhe loja e futbollit ‘FIFA’.
Për të gjithë adhuruesit e FIFA-s, ka diçka të re dhe shumë eksituese tek versioni i vitit 2017.

Ky version, lejon që gjuajtjet e lira dhe harkimet të bëhen në mënyra më të veçanta dhe më akrobatike, duke e shëndrruar kështu gjithnjë e më shumë këtë lojë në diçka që ngjason me realen.

Për të parë se çfarë do të mund të bëni në ‘FIFA 2017’, ndiqni videon.

COMMENTS