‘Terapi për kancer’ (Video)

Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj, se 50 vjeçarja irakiane është diagnostikuar me kancer në mitër. Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë do

Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj, se 50 vjeçarja irakiane është diagnostikuar me kancer në mitër.

Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin $500 – $700 çdo herë që i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të përziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë.

Edhe pse shija ishte ‘si helm’, shëndeti i saj u përmirësua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionon për të.

COMMENTS