Të mirat për shëndetin që sjellë konsumi i pjeprit

Sipas një studimi të realizuar nga Insitituti francez të kërkimit agrikulturor, ku doli në përfundim se nga konsumi i përditshëm i antioksiduesve si a

Sipas një studimi të realizuar nga Insitituti francez të kërkimit agrikulturor, ku doli në përfundim se nga konsumi i përditshëm i antioksiduesve si ai që gjendet te pjepri mund të ulë nivelin e proteinave të stresit.

Pjepri ka përmbajtje të lartë të beta-karotenit, një substancë e cila ul nivelin e stresit. Meqë pjepri është cilësuar një mbrojtës i mirë ndaj stresit.

Pjepri është mjaft i kultivuar dhe i njohur jo vetëm nga fermerët por nga të gjithë njerëzit në vendin tonë. Megjithëse ai ka forma dhe ngjyra të ndryshme shija e tij e ëmbël është mjaft e pëlqyeshme pothuajse nga të gjithë.

Për të gjithë ata persona të cilët vuajnë nga pagjumësia, por që nuk kanë gjetur ende zgjidhje me medikamentet apo rekomandimet e mjekëve specialistë, kurat popullore japin siguri maksimale.

COMMENTS