Suxhuk në skarë, të zier në birrë (video)

Shikoni këtë video dhe vetë gatuani këtë ushqim të shijshëm. Nuk është e thënë të jeni mjeshtër kuzhine. Me ndihmën e kësaj videoje edhe ju mund të

Shikoni këtë video dhe vetë gatuani këtë ushqim të shijshëm. Nuk është e thënë të jeni mjeshtër kuzhine.

Me ndihmën e kësaj videoje edhe ju mund të bëheni kuzhinier profesional.

E gjitha që duhet të bëni është që t’i përsërisni veprimet të cilat i shihni, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

suxhuk
2 birra
1 gotë krem djathi
2 gota kaçkavall.

COMMENTS