Stilolapsi kopjues (Video)

Stilolapsi 'Scribble' është një pajisje që skanon një ngjyrë nga një objekt, e kthen atë në bojë, dhe lejon vizatimin me po atë ngjyrë. Ky është

Stilolapsi ‘Scribble’ është një pajisje që skanon një ngjyrë nga një objekt, e kthen atë në bojë, dhe lejon vizatimin me po atë ngjyrë.

Ky është sensori i ngjyrës ‘RGB’, i cili skanon ngjyrat dhe dërgon informacionin në një mikro pompë që mikson ngjyrën.

E gjitha kjo ndodh brenda një stilolapsi relativisht normal në madhësi.

Krijuesit e stilolapsit kanë thënë se donin të krijonin një mjet, duke lejuar një artist për të marrë ‘hua’ ngjyrat nga objektet që na rrethojnë.

Krijimi i ri vjen në tri versione të cilat janë mjaft të lehta në përdorim.

COMMENTS