Sony krijon microSD më të shpejtë (Video)

Kjo kartë do të jetë e disponueshme në këtë muaj Sony ka publikuar një kartë memorie SD më të shpejtën në botë. Quhet SF-G është menduar për të bër

Kjo kartë do të jetë e disponueshme në këtë muaj

Sony ka publikuar një kartë memorie SD më të shpejtën në botë. Quhet SF-G është menduar për të bërë foto dhe video në 4K, që shfrytëzon shpjetësinë e shkrimit 229 MB në sekondë.

Kjo kartë do të jetë e disponueshme në mars, në tre formate me hapësirë arkivimi 32, 64 apo 128 GB, dhe me një çmim që nuk dihet ende.

Përdoruesit do të kenë edhe një program të shpëtimit të dosjeve, për të rekuperuar fotot dhe dokumente të tjera të fshira në mënyrë aksidentale.

‘Me rritjen e fotove të vazhdueshme me cilësi të lartë, përfshi dhe video në 4K me aparate Reflex e mirrorless, bëhet e nevojshme nevoja e një karte memorie më të madhe, më të shpejtë dhe më të besueshme për fotografët profesionistë dhe të apasionuar’, ka thënë Romain Rousseau, menaxheri i marketingut të produkteve të Sony për Evropë.

COMMENTS