Si të mbledhësh 800 gra në një vend?! (VIDEO)

Ndizet atmosfera në Hotel ‘Princi i Arbërit’ - Prishtinë Dje, me rastin e Festës Ndërkombëtare të Gruas, në shumë restorante nëpër Kosovë u organiz

Ndizet atmosfera në Hotel ‘Princi i Arbërit’ – Prishtinë

Dje, me rastin e Festës Ndërkombëtare të Gruas, në shumë restorante nëpër Kosovë u organizuan mbrëmje me muzikë.
Por, në Hotel ‘Princi i Arbërit’ në Prishtinë, ky organizim tejkaloi pritshmëritë!

Rreth 800 gra u mblodhën në një vend për të kërcyer e festuar.
Ata që i argëtuan zonjushat dhe zonjat ishin këngëtari Durim Gashi me Orkestër dhe Dj Fiso & Tarabuka Show.

Nuk është hera e parë që organizime të tilla mbahen në Hotel ‘Princi i Arbërit’, por si gjithmonë vërehet se ndoshta duke qenë vendi i vetëm që ka kapacitet për kaq shumë njerëz brenda një salle, aty gjithmonë bëhet nami dhe atmosfera ndizet në maksimum.

COMMENTS