Si të kujdeseni për ushqimin e fëmijëve tuaj?

Pas një ditë të zënë, ju doni që fëmijëve tuaj t'ua shërbeni një darkë të shijshme. Por, ju duhet që në këtë racion të shërbeni edhe perime, ndonës

Pas një ditë të zënë, ju doni që fëmijëve tuaj t’ua shërbeni një darkë të shijshme.

Por, ju duhet që në këtë racion të shërbeni edhe perime, ndonëse fëmijët nuk i dëshirojnë shumë ato.
Bëni kombinime që në ushqimin e përgatitur të ketë edhe perime.

Ktheni fëmijët tuaj kokëfortë nga refuzues për të ngrënë perime në fëmijë që do t’i duan ato.

– Bëjeni ushqimin që fëmijëve të ju duket sikur argëtim

– Le të përgatisin dhe ata me ju

– Blini perimet bashkë me fëmijët

– Bëni zgjedhjet e duhura të perimeve

– Hani perime me shumë ngjyra

– Ftoni shokë të tyre për darkë

– Bëjeni ushqimin të duket interesant

COMMENTS