Samsung ju kompenson Note 7, por…

Samsung Galaxy Note 7 mund të jetë një kostum për Halloween, por blerësit e tij kaluan një eksperiencë të rrezikshme dhe kjo nuk ishte për të qeshur.

Samsung Galaxy Note 7 mund të jetë një kostum për Halloween, por blerësit e tij kaluan një eksperiencë të rrezikshme dhe kjo nuk ishte për të qeshur.

Sipas ‘The Guardian’, një numër personash kanë pasur edhe dëmtime personale nga shpërthimi i Note 7, por Samsung nuk po i paguan kompensim.

Në një prej historive të raportuara, John Barwick thotë se është zgjuar në mes të natës teksa telefoni i tij kishte marrë flakë.

Si rezultat ishte prishur komodina, krevat, tapeti, perdet, me një shumë prej 9 mijë eurosh. Megjithatë, Barwick thotë se Samsung nuk ka për ta dëmshpërblyer.

Terheqja globale nga Samsung e Note 7 është një hap i madh pas për të, por kompania duket se nuk do t’i shpërblejë përdoruesit për çdo dollarë.

COMMENTS