Rreziqet nëse konsumoni alkool dhe drogoheni në kohën e njejtë (Video)

Alkooli dhe kanabisi janë të rrezikshme për shëndetin, ku sjellë probleme të ndryshme fizike dhe mendore, si humbja e kujtesës, sëmundjet e mushkërive

Alkooli dhe kanabisi janë të rrezikshme për shëndetin, ku sjellë probleme të ndryshme fizike dhe mendore, si humbja e kujtesës, sëmundjet e mushkërive, sëmundjet e mëlçisë etj.

Njerëzit që konsumojnë dyjat në të njejtën kohë, ndjehen më të droguar, kanë diskonim më të mirë dhe efekte tjera euforike. Studime të shumta kanë dëshmuar se kombinimi i këtyre dy drogave dëmton aftësinë për të mbajtur në mend, e gjithashtu aftësinë për të mësuar gjëra të reja.

Shikojeni videon për të mësuar më shumë për rreziqet e konsumimit të të dy drogave.

COMMENTS