Ronaldo tregohet i madh, dhuron donacion… (Foto)

Futbollisti më i mirë në botë, Cristiano Ronalodo, ka dhuruar një donacion për të mbajtur gjallë një strehimore të qenëve në Portuagali. Liliana Sa

Futbollisti më i mirë në botë, Cristiano Ronalodo, ka dhuruar një donacion për të mbajtur gjallë një strehimore të qenëve në Portuagali.

Liliana Santos ka thënë për Correrio de Mahna se ky është gjest i madh nga futbollisti i Kombëtares portugeze dhe Real Madridit.

‘Dua ta falënderojë Ronaldon nga thellësia e shpirtit për këtë donacion’, deklaroi Santos.

Kjo qendër ndodhet në Gouveia, në veri të Portugalisë.

COMMENTS