Qofte me proshutë

Përbërësit për 12 qofte: 6 feta buke pancarre 1 vezë 100 gr. proshutë 50 gr. djathë parmixhan Bukë të grirë Kripë Vaj për skuqje P

Përbërësit për 12 qofte:

6 feta buke pancarre
1 vezë
100 gr. proshutë
50 gr. djathë
parmixhan
Bukë të grirë
Kripë
Vaj për skuqje

Përgatitja:

Ndani fetat e bukës në dy pjesë dhe në secilën prej tyre vendosni një fetë proshutë dhe pak djathë të grirë. Mbështilleni në formë roleje, kalojeni në vezë e më pas në bukën e grirë dhe vendoseni për skuqje.

COMMENTS