Qeni do ta zgjojë shokun e tij të pajetë (Video)

Kjo video që është xhiruar në Peru, shfaq momentin e dhimbshëm kur një qen i dëshpëruar mundohet për rreth një orë që të zgjojë shokun e tij të pajetë

Kjo video që është xhiruar në Peru, shfaq momentin e dhimbshëm kur një qen i dëshpëruar mundohet për rreth një orë që të zgjojë shokun e tij të pajetë, pasi ky i fundit u shtyp nga një makinë.

Qeni fërkon me putër dhe lëpin shokun e shtrirë me shpresën se ai do të ngrihet, por asgjë nuk ndodh.

Më pas, qëndron pranë qenit të ngordhur dhe leh vazhdimisht për të tërhequr vëmendjen.

Thuhet se qentë kishin vite që ishin të pandarë dhe njiheshin në provincën Çinça pothuajse nga të gjithë.

COMMENTS