Pokemon Go mbi 50 milionë shkarkime në Android

Loja Pokemon Go që tanimë është bërë virale, është shkarkuar mbi 50 milionë herë në platformën Android. Derisa numri i shkarkimeve të lojës në iOS

Loja Pokemon Go që tanimë është bërë virale, është shkarkuar mbi 50 milionë herë në platformën Android.

Derisa numri i shkarkimeve të lojës në iOS mbetet ende i panjohur, ‘Analysts’ thotë se loja mund të gjenerojë deri në 3 miliardë dollarë përfitime për kompaninë Apple gjatë viteve të ardhshme.

Me mbi 21 milionë përdorues ditor aktiv, kjo lojë tashmë është bërë më e madhja në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Publikimi i aplikacionit në tregun evropian është aktualisht mjaft aktiv dhe Franca është bërë tregu i fundit madhështor në Evropë ku loja tani është në dispozicion.

COMMENTS