Pini ujë të vakët në mëngjes!

Nga shumë studime të publikuara tashmë, dihet që është mirë që dita juaj të nisë me një gotë ujë, por mjekët këshillojnë që uji i vakët është shumë më

Nga shumë studime të publikuara tashmë, dihet që është mirë që dita juaj të nisë me një gotë ujë, por mjekët këshillojnë që uji i vakët është shumë më i mirë për shëndetin, sesa uji i ftohtë, apo ai me temperaturën e ambientit.

Ja përfitimet nga kjo: Ndihmon tretjen, pasi uji i vakët largon toksinat dhe yndyrnat e depozituara në trup, duke bërë që sistemi tretës të funksionojë më mirë.

Ndihmon qarkullimin e gjakut, muskujt do të ndihen më të relaksuar dhe ju do të jeni më energjikë. Lehtëson dhimbjet e kokës, barkut dhe dhimbjet e shkaktuara nga menstruacionet.

COMMENTS