Për pak minuta digjni shumë kalori

Mjafton kombinimi i vetëm tri elementeve, që të digjni sa më shumë kalori brenda ditës, për vetëm pak minuta. Kombinoni këto elemente, dhe ju do të

Mjafton kombinimi i vetëm tri elementeve, që të digjni sa më shumë kalori brenda ditës, për vetëm pak minuta.

Kombinoni këto elemente, dhe ju do të digjni kalori: Ndryshoni mënyrën e jetesës – ushqehuni me sa më pak qumësht dhe yndyrë. Preferoni shkallët në vend të ashensorit. Duket sikur janë gjëra të vogla, por bëjnë ndryshimin.

Rrisni fuqinë tuaj, muskujt e mëdhenj djegin më shumë kalori edhe kur jeni duke pushuar. Bëni ushtrime të dobishme për tonifikimin dhe forcimin e muskujve të këmbës. Ushtrim aerobik, Përfshini të paktën 30 minuta ushtrime aerobike në rutinën tuaj të përditshme. Sigurisht që do të vështirësoheni për t’ia arritur qëllimit me 30 minuta, por në qoftë se ju nuk filloni, të paktën me 12 minuta në fillim, nuk do e bëni zakon.

COMMENTS