Pas oktapodit, ngjala sulmon edhe çiftin suedez (Video)

Kjo është beteja mes një ngjale me oktapodin. Momentet dramatike i ka kapur një çift suedez, Nickals dhe Elin, të cilët edhe e kanë filmuar betejën. Ata ishin në ujë 30 minuta përpara se të shikonin skenën e përleshjes. Pas përleshjes me oktapodin, ngjala nuk kishte përfunduar, ajo sulmoi edhe çiftin.

Kjo është beteja mes një ngjale me oktapodin. Momentet dramatike i ka kapur një çift suedez, Nickals dhe Elin, të cilët edhe e kanë filmuar betejën.

Ata ishin në ujë 30 minuta përpara se të shikonin skenën e përleshjes.
Pas përleshjes me oktapodin, ngjala nuk kishte përfunduar, ajo sulmoi edhe çiftin.

COMMENTS