Pamja fantastike e vendeve të braktisura (Foto)

Nuk do ta imagjinoni se si duket një vend i braktisur shumë vjet më parë. Dhe krejt çka ndodhë është se në to depërton natyra. Sa mbreslënëse ndonj

Nuk do ta imagjinoni se si duket një vend i braktisur shumë vjet më parë. Dhe krejt çka ndodhë është se në to depërton natyra.

Sa mbreslënëse ndonjëherë edhe frikësuese duket pamja e vendeve të braktisura.

‘itsabandoned’ është një llogari në Instagram, që publikon imazhe nga vende të lëna e që mahnisin, e na japin mundësi të mendojmë për të ardhmen e botës.

Fshat peshkimi në Kinë

Fshat peshkimi në Kinë

Tembulli 'Prohm' Kamboxhia

Tembulli ‘Prohm’ Kamboxhia

Spitali i braktisur në Riçmond të Indianas

Spitali i braktisur në Riçmond të Indianas

Sintra, Portugal

Sintra, Portugal

Shtëpia e braktisur në një fshat të Norvegjisë

Shtëpia e braktisur në një fshat të Norvegjisë

Një tunel treni i harruar në Paris të Francës.

Një tunel treni i harruar në Paris të Francës.

Një kishë e braktisur në Detroid, SHBA

Një kishë e braktisur në Detroid, SHBA

Kishë e braktisur në Francë

Kishë e braktisur në Francë

Gërmadhat e një kështjelle në Sintra, Portugali

Gërmadhat e një kështjelle në Sintra, Portugali

COMMENTS