Njihuni me dronin ambulancë (Video)

Kjo mund të jetë njëra nga shpikjet më të mira e të nevojshme. Në disa zona rurale, njerëzit nuk mund të presin për orë të tëra për mbërritjen e ndihm

Kjo mund të jetë njëra nga shpikjet më të mira e të nevojshme. Në disa zona rurale, njerëzit nuk mund të presin për orë të tëra për mbërritjen e ndihmës mjekësore.

Por, një dron i ri ambulancë është disenjuar për të shkurtuar kohë për mbërritjen e kësaj ndihme dhe kjo mund të shpëtojë jetë.

Koncepti i dronit, ende në ‘letër’, nuk ka nevojë për një pilot dhe është mjaftueshëm i vogël, për t’u ulur edhe në rrugë ndryshe nga helikopterët ambulancë të mëdhenj që kërkojnë hapësira të mëdha për t’u ulur.

Droni është disenjuar nga Argodesign me bazë në Austin të Teksasit.

COMMENTS