Modelet e plota po dominojnë industrinë e bukurisë (Foto)

Tashmë është zyrtare, raporton huffingtonpost.com, ka kaluar koha e modeleve me dukje dhe trup të dobët! Modelet e plota ose siç njihen në industrin

Tashmë është zyrtare, raporton huffingtonpost.com, ka kaluar koha e modeleve me dukje dhe trup të dobët!
Modelet e plota ose siç njihen në industrinë e modës ‘Plus-Size’ po dominojnë fuqishëm artin e dukjes bukur, dhe njëkohësisht janë frymëzim për shumë vajza të reja anë e mbanë botës duke i bërë të ndihen më mirë dhe me më shumë vetbesim në trupin ku jetojnë.

Sipas kësaj magazine, këto janë modelet më frymëzuese të momentit, që njëkohësisht po i shtyjnë edhe dizenjatorët dashtë e pa-dashtë të krijojnë veshje me numra më të mëdha, në mënyre që të reklamohen nga ato!

1.Jennie Runk
1

2.Saffi Karina
2

3. Crystal Renn
33

4. JustineLeGault
4

5. Robyn Lawley
5

6.Tara Lynn
6

7.Ashley Graham
77

8. Tess Munster
8

9. Candice Huffine
9

10. Velvet d’Amour
100

COMMENTS