Misteri i liqenit më të pastër në botë (Video)

Është liqeni më i thellë e më i pastër në botë! Flasim për liqenin 'Baikal', i cili gjendet në jug të Siberisë. Baikal është rreth 600 km i gjatë,

Është liqeni më i thellë e më i pastër në botë! Flasim për liqenin ‘Baikal’, i cili gjendet në jug të Siberisë.

Baikal është rreth 600 km i gjatë, ndërsa akulli i cili formohet në këtë liqe zakonisht fiton trashësinë prej 2 deri në 5 metra dhe mund të mbajë peshën deri në 15 ton.

Një fotografe me familjen e saj kanë vendosur të shkojnë dhe të fotografojnë këtë bukuri natyrore të ngrirë e cila të lë pa frymë.

COMMENTS