Microsoft zvogëlon pritshmëritë

Kompania 'Microsoft' i ka ulur pritshmëritë që Windows 10 do të operojë në më shumë se një bilionë pajisje deri në vitin 2018. Gjatë një prononcim

Kompania ‘Microsoft’ i ka ulur pritshmëritë që Windows 10 do të operojë në më shumë se një bilionë pajisje deri në vitin 2018.

Gjatë një prononcimi ata thanë se problemet që kishin me biznesin e telefonave të ‘mençur’ kanë ndikuar në këtë.

Gjiganti teknologjik është përballur me shitje të ulëta të telefonave për shkak të konkurrencës së fortë nga Android dhe Apple.

COMMENTS