Mësojeni cilën shqisë ua dëmton kafeja

Një prej pijeve më të përdorura, ku shumica e njerëzve kanë krijuar varësi, dëmton dëgjimin. Kafeja dhe më konkretisht kafeina shkakton bllokim të dëg

Një prej pijeve më të përdorura, ku shumica e njerëzve kanë krijuar varësi, dëmton dëgjimin. Kafeja dhe më konkretisht kafeina shkakton bllokim të dëgjimit, njëlloj sikur të keni veshët e bllokuara, ndonëse për një periudhë dy apo tre ditore.

Ky fakt është zbuluar nga një studim kanadez i Universitetit McGill, ku sipas drejtuesit të tij Faisal Zawawi, thuhet se nëse konsumohet në sasi të tepruar kafeinë, dëmi mund të jetë i parekuperueshëm.

COMMENTS